Paikka avoinna! Etsimme joukkoomme uutta kiinteistöpäällikköä

Tehtäviisi kuuluu kiinteistökannan ylläpito ja kiinteistöjen PTS-suunnitelmien laadinta ja toteuttaminen. Vastaat kohteiden budjetoinnista, seurannasta ja poikkeamiin puuttumisesta. Vastuullesi kuuluvat mm. ylläpidon palveluverkoston kilpailuttaminen ja laadunvalvonta sekä energianhallinta- ja ympäristötoimet. Kiinteistöpäällikkönä neuvottelet ja teet tiivistä yhteistyötä niin alihankkijoiden kuin muiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulta löytyy kiinteistöteknistä osaamista ja kokemusta ulkopuolisten palveluntoimittajien kanssa toimimisesta. Taskussasi on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja aina parempi, mikäli sinulla on joko insinööritasoinen rakennus- tai LVI-tekniikan tutkinto. Eduksi katsotaan myös kokemus teknisen isännöitsijän tehtävistä. Olet kiinnostunut taloudellisten asioiden seurannasta kiinteistötekniikan osalta, ja tunnet kunnallisen toimintaympäristön sekä hankinnan ja kilpailutuksen perusteet. Laatu on sinulle työssäsi tärkeää, ja uskallat tarttua rohkeasti mahdollisiin epäkohtiin. Edellytämme avointa ja ennakoivaa työotetta, sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Kanssasi on mukavaa tehdä yhteistyötä.

TERVETULOA JOUKKOOMME!
Huumori ja pilke silmäkulmassa mahtuvat työyhteisöömme, vaikka suhtaudumme työtehtäviimme vakavasti. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa, vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön.

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Jouni Kanervo, jouni.kanervo@spatium.fi
044 716 1638 to 2.9. ja ma 6.9. klo 12–13.

Jätä hakemuksesi viimeistään 12.9.2021 Eezy-sivuston kautta.