Tutustu Lahden urheilu- ja messukeskukseen

Lahden Urheilu- ja messukeskuksen uudistetut sivut löytyvät osoitteesta www.lahdenhallit.fi 

Lahden Urheilu- ja messukeskus on toimiva hallikokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kaupungin keskustan läheisyydessä. Spatium Toimitilat Oy:n tiloissa toimivat päävuokralaisina Lahden Liikuntatoimi ja Lahden Messut. 
 

URHEILU

Urheilun keskuksena toimii Lahti Energia -areena, joka jaetaan väliseinällä kahteen erilliseen päätilaan. Siirtokentät ja -katsomot palvelevat esimerkiksi lento- ja koripallon, salibandyn, sulkapallon, jalkapallon, voimistelun sekä monien muiden lajien harrastajia.

Lahden Urheilu- ja messukeskus on monikäyttöinen ja moneksi muuntuva messuareena. Näyttävä pääsisäänkäynti yhdistää neljä hallia toimivaksi kokonaisuudeksi. Lahden Messut järjestää vuosittain lukuisia messutapahtumia.

Lahti Halli ja Vesijärvi Halli on suunniteltu monitoimihalleiksi, jotka taipuvat konserttisaliksi, messutilaksi tai urheiluhalliksi käden käänteessä. Viimeisin tapahtuma- ja näyttelytekniikka varmistaa onnistuneen tilaisuuden.

Lahti Hallin vuonna 2017 täysin uudistetut, hyvin varustellut ja kauniisti sisustetut kongressitilat ovat joustavasti muunneltavissa kokousten ja kongressien tarpeisiin. Tilaa löytyy 10–700 hengen kokouksille.

Tutustu Lahden Urheilu- ja messukeskukseen.