Uusi LVIA-asiantuntijamme Janne Mäkinen

Spatium Toimitilojen LVIA-asiantuntijana on viime vuoden lopulta asti toiminut Janne Mäkinen. Tervetuloa Janne vahvistamaan tiimiämme. Tiedätkö jo mitä teet Spatiumilla eli mitä kaikkea toimenkuvaasi kuuluu? Millaisia ovat ensimmäiset kuukaudet olleet?

  • En 🙂
    Toimenkuvaan kuuluu Spatiumin kiinteistöjen LVIA-tekniikoihin liittyvät tehtävät, sekä energiansäästöihin kuuluvat toimenpiteet. Ensimmäiset kuukaudet ovat kuluneet tutustuessa kiinteistöihin ja niiden teknisten laitteiden kuntoon ja toimivuuteen

Miten aiempi työkokemuksesi tukee nykyistä toimenkuvaasi?

  • Aikaisemmin olen toiminut erilaisissa LVIA-asiantuntijatehtävissä (suunnittelu-, urakointi-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä, sekä lisäksi tehnyt asbesti- ja haitta-ainekartoituksia ja niihin liittyviä asiantuntijatehtäviä). Tehtäviin on kuulunut erilaiset kuntoarviot ja -tutkimukset, sekä toimintaongelmien ratkaisut. Olen ollut alalla noin 37 vuotta eli hyvää kokemusta nykyisiin hommiin.

Mitkä ovat nykyisen työsi parhaita puolia?

  • Tässä tehtävässä saan käyttää kattavasti osaamistani Spatiumin kiinteistöjen energiatehokkuuksien parantamiseen ja osallistua kiinteistöjen kehittämiseen. Spatiumilla halutaan kokeilla ja viedä kiinteistöihin uusia tekniikoita ja ratkaisuja mm. energiatehokkuuksien parantamiseksi, unohtamatta jo olemassa olevia tekniikoita. Nuo asiat ovat minusta mielenkiintoisia ja tärkeitä.

Oletko jo törmännyt haastaviin tai täysin uusiin juttuihin työssäsi Spatiumilla?

  • Enpä juuri, aikaisemmasta työurasta olen saanut vahvan osaamisen, joka edesauttaa nykyisien tehtävien hoitamista. Toisaalta jokainen uusi kiinteistö on aina uusi tuttavuus.

Jos saisit vaihtaa päiväksi tehtäviä kollegasi kanssa, mitä hommaa haluaisit kokeilla? 

  • Työn vuorottelua en ole vielä ajatellut, mutta olisi kiva kokeilla kollegoiden kesälomien viettoa….

Kolme mieluisinta vapaa-ajan puuhaasi – kuinka lataat akkujasi?

  • Vapaa aika kuluu remontoidessa vanhaa taloa, polttopuita tehdessä ruohonleikkuuta/lumitöitä unohtamatta. Mökkeily. Sienien ja marjojen etsintä – löytyessä myös keräily, sekä metsässä oleminen ja kulkeminen, lisäksi syksyiset metsästykset (hirvi-peura-kanalinnut-jänikset).

Mitä monikaan ei tiedä sinusta? 

  • Puhelinnumeroani

Jannen yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta.